hart

Oncologische thuiszorg

Chemotherapie is vaak een zware belasting voor je lichaam. Zeker als je heen en weer moet reizen naar het ziekenhuis. Het vraagt veel. Van jezelf en van je naasten. Oncologische thuiszorg kan in dat geval een wereld van verschil betekenen. Je chemotherapie thuis ondergaan, maakt je behandeling draaglijker.

woman-with-cancer-walks-street-with-her-daughter-(1)

Chemotherapie door Curamus

Je krijgt de chemotherapie thuis via een infuus, een PICC-lijn of een Port-a-Cath. Een gespecialiseerde verpleegkundige komt het infuus aan- en afsluiten. Jij kiest waar je wil zitten of liggen: op de zetel, in bed, of zelfs buiten in de tuin als je dat wil. Onze warme verpleegkundigen zoeken altijd naar een oplossing die past bij jouw wensen en geven een antwoord op je vragen. We werken daarvoor nauw samen met je behandelende arts.

Alle zorg die je nodig hebt

Naast een veilige behandeling in een prettige omgeving, kunnen we ook helpen met andere zorgtaken. Heb je tijdelijk nood aan extra hulp bij het wassen en aankleden? Of heb je wonden door de behandeling van kanker?  Wij hebben aandacht voor alle problemen waar je als kankerpatiënt mee te maken kan krijgen.

Daarom Curamus

Onze expertise

Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om oncologische thuiszorg te bieden. De zorg die je van hen krijgt is van hetzelfde niveau als in het ziekenhuis.

Onze warmte

We begrijpen dat chemotherapie ingrijpend is en willen je helpen om deze periode zo draaglijk mogelijk te maken. Of het nu gaat om de juiste medische zorgen of een warme babbel.

Ons teamwork

Tijdens je behandeling houden we altijd contact met je specialist en eventueel ook met je andere zorgverleners. Zo ben je altijd omringd door je eigen gespecialiseerde team

hart

Oncologische thuiszorg aanvragen?

Contacteer ons voor een eerste kennismaking. We luisteren naar wat jij nodig hebt en kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Onze regio's

Curamus-map4