hart

Ontmoet ons team

Het team van Curamus bestaat uit gepassioneerde verpleegkundigen. Ze staan elke dag klaar om jou professionele zorg te geven in het comfort van je eigen huis.

Sil-Van-Liefferinge

“Als verpleegkundige op intensieve zorgen zei ik ooit ’ik word nooit thuisverpleger’. En nu doe ik niks liever. Het contact met de mensen thuis gaat zoveel dieper. En je voelt ook dat je écht een verschil maakt in hun leven. Daarom kies ik nu 100% voor verpleging aan huis.”

Sil Van Liefferinge

Drijvende kracht
Verpleegkundige

Paulien-Broothaerts

“Met Curamus wilde ik een dienst voor verpleging aan huis uit de grond stampen waar ruimte is voor zorg in de brede zin van het woord. De beste medische zorg natuurlijk, maar ook zorg voor wat er leeft bij patiënten en zorg voor hun omgeving. En zeker ook zorg voor onze thuisverplegers zelf. Zodat we een sterk team kunnen vormen.”

Paulien Broothaerts

Drijvende kracht
Regioverantwoordelijke
Referentie verpleegkundige wondzorg

Gil-Lissens

“Ik vind dat je zorg moet verlenen zoals je je eigen vader of moeder verzorgd zou willen zien. Met oog voor hun wensen en noden. Binnen de mate van het mogelijke natuurlijk. Stiekem ben ik zelf vooral fan van technische handelingen zoals bloedafnames, wondzorg, antibioticatherapie, … Dat heeft waarschijnlijk te maken met mijn voorgeschiedenis in het operatiekwartier. Als thuisverpleger vind ik het heel plezant om een heel dorp te leren kennen: de binnenwegen vinden, weten welke verhalen er achter de gevels schuilen en een hechte band opbouwen met patiënten.”

Gil Lissens

Regioverantwoordelijke Puurs-Sint-Amands

20231217_2231053460_7626268541687428256_img

“Mijn eerste vraag is altijd ‘hoe ist?’. Ik vind het belangrijk om te weten hoe patiënten zich voelen en ik wil dat het duidelijk is dat ze bij mij hun verhaal kwijt kunnen. Dat lucht niet alleen op, we kunnen ook samen naar oplossingen zoeken als er iets tegenzit. De band die je opbouwt tijdens een intens verzorgingstraject of wanneer iemand langdurig zorg nodig heeft, is uniek."

Kevin Hennebert

Referentie verpleegkundige wondzorg en dementie

Taïsa-Gelaude

“Dag mateke, dag sjoeke! Als ik ’s morgens of ’s avonds ergens binnenkom en ik krijg zo’n begroeting, dan is mijn dag onmiddellijk opgefleurd. Ik wil iemand zijn waarbij de mensen terecht kunnen met een lach en een traan, voor een babbel of een knuffel. Ik wil – naast de nodige zorg bieden – ook de schouder zijn die ze soms nodig hebben. Bij Curamus kan dat. Als groep met gemotiveerde krachten zijn we samen sterk. Er is ruimte voor emoties, voor serieuze gesprekken, voor groei. Maar zeker ook voor plezier. Iedereen telt en dat is wat Curamus zo bijzonder maakt.”

Taïsa Gelaude

Referentie verpleegkundige wondzorg

Kürsat-Cetin

Kürsat Cetin

Regioverantwoordelijke Temse

Julie-Ceulemans

Julie Ceulemans

Verpleegkundige

Kimberly Moens - Curamus

Kimberly Moens

Verpleegkundige

Hacer Akmaz - Curamus

Hacer Akmaz

Zorgkundige + Verpleegkundige in opleiding

Cartoon verpleegkundige - Curamus

Niko Van Den Bossche

Verpleegkundige

hart

Vertrouw jij op ons team voor thuisverpleging?

Onze regio's

Curamus-map4