hart

Werken als zelfstandige thuisverpleegkundige?

Geeft mensen helpen jou energie? Heb je een diploma als verpleegkundige? En ben je graag onderweg? Dan is werken als zelfstandige thuisverpleegkundige iets voor jou. Bij Curamus geven we graag vakkundige zorg, empathisch en met een flinke dosis enthousiasme. En we ondersteunen ook jou, zodat je het beste van jezelf kan geven als verpleegkundige aan huis.

Geïnteresseerd?

Waarom bij Curamus werken als zelfstandige thuisverpleegkundige?

happy-laughing-female-doctors-hospital-gowns-row

Ondersteuning

Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van zelfstandige verpleegkundigen met meer dan 10 jaar ervaring. Of je nu vragen hebt over de inhoud van je job of over je statuut als zelfstandige: we helpen je graag.

geriatric-nurse-and-elderly-man-looking-at-photos-2023-11-27-05-14-34-utc

Afwisseling

Werken als zelfstandige thuisverpleegkundige is elke dag anders. Verwacht je aan een combinatie van vertrouwde patiënten waarmee je een hechte band kan opbouwen en nieuwe patiënten die telkens weer andere zorgtaken vragen.

nurse-and-senior-man-in-wheelchair-during-home-vis-2023-11-27-04-58-35-utc

Eenvoud

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. We zorgen voor zo weinig administratieve rompslomp en een snelle uitbetaling.

achtergrondlaag

Gezocht: zorgende handen

Ben je als verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je ervaring opdoen door te werken als zelfstandige thuisverpleegkundige? Bij Curamus is elke dag anders. Met veel enthousiasme zorgen we voor het welzijn en het comfort van onze patiënten. Bij Curamus zoeken we zelfstandige verpleegkundigen (in bijberoep) om mee te schrijven aan ons warm verhaal.

Je kan rekenen op:

  • een betrekking als zelfstandige verpleegkundige (in bijberoep) in een groeiend team.
  • een vergoeding aan de hand van honoraria vastgelegd via het RIZIV.
  • het aantal werkdagen dat aansluit bij jouw leven.

Werken als zelfstandige thuisverpleegkundige? Maar wel in een tof team?

Je bent aan het juiste adres! Bij Curamus kan je werken als zelfstandige thuisverpleegkundige én je kan terugvallen op een hecht team. Zo sta je er nooit alleen voor. Iets voor jou?