hart

Curamus, jouw verpleging aan huis

Curamus zorgt voor professionele verpleging aan huis. We zijn er voor alle verpleegkundige zorgen, bij je thuis, in je service flat, … We helpen je graag bij de nodige dagelijkse zorg, maar staan ook voor je klaar met gespecialiseerde zorg. Denk aan palliatieve zorg, thuishospitalisatie, … Daarom werken we met verpleegkundigen met de nodige opleiding en kennis. Zo hoef jij je geen zorgen te maken.

doctor-talking-senior-man-indoors

Met een groot hart voor mensen

Bijna 10 jaar geleden startte Paulien Broothaerts haar eerste verpleegronde. Verpleging aan huis was voor haar een bewuste keuze. Ze wil patiënten verzorgen zoals ze zelf verzorgd zou willen worden. Met aandacht voor hun persoonlijkheid, hun specifieke noden en hun omgeving. Elke dag opnieuw gaat ze enthousiast de uitdaging aan om patiënten in hun eigen omgeving een maximaal gevoel van comfort te geven. Samen met haar man Sil Van Liefferinge trekt ze aan de kar van Curamus.

Voor Sil was thuisverpleging niet zijn eerste liefde. Als verpleegkundige op intensieve zorgen zei hij ooit ’ik word nooit thuisverpleger’. Tot hij het op een dag toch probeerde en voelde dat hij er enorm veel voldoening uit haalde. Hij combineerde beide jobs zes jaar lang, maar kiest nu 100% voor verpleging aan huis.

Met Curamus bieden ze vandaag een uitgebreid zorgpakket aan. Ze willen mensen niet alleen de juiste zorg geven in hun vertrouwde omgeving, maar er ook echt voor hen zijn.

“We willen dat mensen ons kennen van de liefde die spreekt uit onze zorg. Omdat we de tijd nemen voor patiënten en omdat we oog hebben voor wat er bij hen leeft.”

hart

Een gespecialiseerd team voor verpleging aan huis

Op korte tijd is Curamus uitgegroeid tot een team van gespecialiseerde thuisverplegers met een groot hart voor patiënten. Elke verpleger deelt onze visie: met aandacht de juiste zorg geven in het comfort van de thuisomgeving van de patiënt.

Jouw zorg in 3 stappen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Contacteer ons

Bel of mail.

Fijne kennismaking

We komen langs om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen. Indien nodig wisselen we gegevens uit met je arts.

En de betaling?

Geen zorgen, dat gebeurt via je ziekenfonds.