hart

Thuisverpleging Bornem: reken op Curamus

Zoek je thuisverpleging in Bornem? Curamus is een groep thuisverpleegkundigen met een warm hart voor patiënten. We staan voor je klaar voor je dagelijkse verzorging en verpleegkundige interventies. Voor zowel acute, chronische als palliatieve patiënten. Daarbij zetten we maximaal in op een persoonlijke en betrokken aanpak.

nurse-is-helping-injured-man-at-home-2023-11-27-05-29-29-utc

Persoonlijke zorg op maat

Bij Curamus geloven we in zorg op jouw maat. We bieden een breed scala aan verpleegdiensten om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ons team past de zorg aan jouw specifieke wensen en behoeften aan. We werken nauw samen met jou en je familie om de best mogelijke zorgervaring te garanderen. Je kan op ons rekenen voor thuisverpleging in Bornem voor:

Dagelijkse zorg: van hygiënische hulp tot wondzorg

Verpleegkundige zorg: inspuitingen, compressietherapie en infuustherapie

Technische zorg: voor complexere medische handelingen

Thuishospitalisatie: de zorg van een ziekenhuis bij je thuis

Waarom kiezen voor Curamus?

Dicht bij jou: Als lokale dienst voor verpleging aan huis in Bornem zijn we nooit ver weg. We kennen de buurt en begrijpen de unieke behoeften van onze patiënten.

Persoonlijke aandacht: Onze zorg is gebaseerd op respect, empathie en persoonlijke aandacht voor elke patiënt. .

Kwaliteit: Ons team bestaat uit opgeleide zorgkundigen en verpleegkundigen die het beste willen voor elke patiënt.

hart

Thuisverpleging in Bornem nodig?

Curamus is er graag voor jou. Jouw comfort en welzijn staan bij ons op de eerste plaats. Je kan op ons rekenen voor thuisverpleging in Bornem, Puurs - Sint-Amands en Temse. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust. Of plan een kennismakingsgesprek om een zorgplan op maat te bespreken.