hart

Thuisverpleging Puurs: Curamus staat voor je klaar

Ben je op zoek naar professionele thuisverpleging in Puurs - Sint-Amands? Bij Curamus begrijpen we wat je nodig hebt en zorgen we voor toegewijde zorg met een persoonlijke touch. Wat je ook nodig hebt, ons team staat voor je klaar. We zijn er voor dagelijkse zorg, langdurige zorg, palliatieve zorg, …

caregiver-measuring-blood-pressure-senior-woman-home-kind-carer-measuring-blood-pressure-happy-elderly-woman-bed-nursing-home

Zorg op maat

We geloven in zorg die afgestemd is op jouw individuele behoeften. We staan klaar voor thuisverpleging in Puurs - Sint-Amands met:

Dagelijkse zorg, van hulp bij persoonlijke hygiëne tot wondverzorging.

Verpleegkundige zorg, waaronder injecties, compressietherapie en infuustherapie.

Technische zorg voor complexere medische handelingen.

Thuishospitalisatie, waarbij we ziekenhuiszorg naar je toe brengen.

Ons team past zich aan je wensen aan en werkt nauw met je familie samen om de best mogelijke zorgervaring te garanderen.

Waarom kiezen voor Curamus?

Nabijheid: Als dienst voor lokale thuisverpleging in Puurs – Sint-Amands zijn we altijd in de buurt en begrijpen we de specifieke behoeften van onze patiënten.

Persoonlijke aandacht: Onze zorg is gebaseerd op respect, begrip en persoonlijke betrokkenheid bij elke patiënt.

Kwaliteit: Ons team bestaat uit hoogopgeleide zorgverleners die zich inzetten voor de beste zorg voor elke patiënt.

hart

Thuisverpleging in Puurs aanvragen?

Curamus staat voor je klaar, met focus op je comfort en je welzijn. Onze diensten voor thuisverpleging zijn beschikbaar in Puurs - Sint-Amands, Bornem en Temse. Heb je nog vragen of wil je een persoonlijk zorgplan bespreken? Neem gerust contact op met ons.