hart

Verpleging aan huis in Bornem nodig?

Bij Curamus zit je goed. Onze verpleegkundigen staan klaar om je tijdelijke, langdurige of blijvende verpleging aan huis te bieden. Je kan rekenen op kwaliteitsvolle zorg. Met aandacht voor wie jij bent en wat je nodig hebt. Omdat we weten dat iedereen zich beter voelt in zijn eigen vertrouwde omgeving, zorgen we voor verpleging aan huis in Bornem op jouw maat.

verpleging-aan-huis-Bornem-2 (2)

Waarom Curamus kiezen voor verpleging aan huis in Bornem?

  • Warme zorg: we bekijken samen welke zorg het beste past in jouw situatie. En we gaan altijd op zoek naar oplossingen waar jij je comfortabel bij voelt. Daarom bieden we zorg op maat aan huis. Van dagelijkse zorg tot de meest technische zorgen zoals wondzorg, infuustherapie, thuisbeademing, …
  • De juiste expertise: Je vaste verpleegkundige schoolt zich geregeld bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Daarnaast kan hij of zij een beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we experten in wondzorg, dementie, palliatieve zorg, …
  • Een bekend gezicht: je kunt rekenen op verpleegkundigen die je verhaal kennen. Een team dat je persoonlijk begeleidt en opvolgt.
  • Altijd hulp dichtbij: onze verpleegkundigen die zorgen voor verpleging aan huis in Bornem komen uit jouw buurt. Daardoor kennen ze je streek en kunnen ze je vlot bereiken.
  • Heldere communicatie: Als je dat wil, overleggen we met je familie, arts of sociale diensten om het jou makkelijker te maken. Binnen ons team delen we kennis en ervaring om zo altijd de best mogelijke zorg te bieden.
hart

Verpleging aan huis aanvragen?

Thuisverpleging aanvragen is eenvoudig. Heb je dringend hulp nodig, dan werkt bellen het snelst. Maar je kan ons gerust ook een mailtje sturen. We maken dan zo snel mogelijk een eerste afspraak en komen langs om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen met verpleging aan huis in Bornem. Indien nodig overleggen we met andere zorgverleners zoals je arts, je kinesitherapeut, … En de betaling? Geen zorgen, die gebeurt via het ziekenfonds.