hart

Curamus: voor thuisverpleging in Temse

Zoek je thuiszorg in de regio Temse? Dan zit je goed bij Curamus. Ben je net ontslagen uit het ziekenhuis? Heb je specifieke verzorging nodig? Of lukt het niet meer allemaal zelf? Onze professionele thuisverpleegkundigen zijn er voor jou. Van het aan- en uitdoen van je steunkousen tot het verzorgen van wonden, wij voorzien thuisverpleging in Temse waar je op kan vertrouwen.

thuisverpleging temse

Een uitgebreid aanbod van thuisverpleging in Temse

Curamus is een groepspraktijk van zelfstandige en professionele thuisverpleegkundigen. We helpen je graag verder met thuiszorg in Temse op maat. Iedereen in ons team volgt geregeld bijkomende opleidingen om verder te specialiseren en om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op medisch vlak. Zo kunnen we nog beter voor je zorgen. We kunnen je onder andere helpen met:

Ook voor inspuitingen, compressietherapie, thuishospitalisatie, … kan je rekenen op onze professionele thuisverpleegkundigen.

Zo werken we

Voor alle verpleegkundige zorgen (uitgezonderd hygiënische zorg) heb je een medisch voorschrift nodig. Je kan rekenen op een verpleegkundige aan huis die altijd goed op de hoogte is van wat jij nodig hebt en die langskomt op een afgesproken tijdstip. Na je aanvraag komen we langs om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen. Indien nodig wisselen we gegevens uit met je arts. De betaling gebeurt via het ziekenfonds.

Thuisverpleging in regio Temse

Iedereen voelt zich beter in zijn eigen vertrouwde omgeving. Daarom bieden we zorg op maat aan huis. We staan voor je klaar in Temse, maar ook in Bornem en Puurs-Sint-Amands kan je op ons rekenen.

hart

Reken op Curamus voor thuisverpleging in Temse

Woon je in Temse en heb je medische zorg nodig? Of kunnen we een handje helpen bij je dagelijkse verzorging? Het team van Curamus staat klaar om je te omringen met de nodige zorgen.